|
Paul van den Boomen, kok en eigenaar van
Lepelaar catering, selecteerde voor u heerlijke
authentieke gerechten, geÏnspireerd door
de bijzondere keukens van Spanje, Italië,
Portugal, Maghreb (Marokko, Algerije, Tunesië),
het Midden-Oosten, Turkije, Indonesië, India,
Thailand en Mexico.
Een culinair feest
-
In onze ambachtelijke keuken wordt alles zelf bereid met dagverse producten en zorgvuldig gekozen kruiden en specerijen.
-
Onze tapas, hapjes, buffetten, diners en lunches worden met aandacht voor uw gasten opgediend bij u thuis, op een sfeervolle locatie of in uw bedrijf, voor groepen van 20 tot 250 personen.
-
Wij vertellen graag iets bijzonders over de bereiding en herkomst van de gerechten.
-
Voor liefhebbers is er uitgebreide keus uit vegetarische gerechten.
-
Op verzoek koken wij graag met biologische producten. Dat is wel zo lekker.
-
Met begeleidende wijnen, speciaal voor het menu geselecteerd, wordt het geheel een eetfestijn waar iedereen met plezier aan terugdenkt.
|
|