uit de kleurrijke keuken van de Maghreb
Marokko, Algerije, Tunesië
voorgerecht
Marokkaanse linzensoep met anijszaad
briouats, filodeegpakketjes met aardappel, spinazie, ricotta en nootmuskaat
~
hoofdgerecht
Algerijnse rijst met paprika en olijven
Tunesische kikkererwtenpuree met room en verse kruiden
tajine van zeebaars met saffraan en gepekelde citroen
tajine van kip met peren en kaneel
compote van venkel en courgette met anijszaad
tchaktchouka op Tunesische wijze, een eigerecht met karwijzaad
mhemmer, een Marokkaanse omelettaart met aardappel, kurkuma en peterselie
zaalouk, een salade van geroosterde aubergine, paprika en verse koriander
wortelsalade met sinaasappelsap en oranjebloesemwater
Marokkaans brood
~
dessert
sinaasappel-kaneel ijsparfait met abrikozencoulis
salade van gedroogde vruchten met aromatische specerijen