Uit de traditionele Spaanse keuken
Spaans tapasbuffet
voorgerecht
tomatensoep met komijn en verse vijgen
galletas de anchoa, ansjoviskoekjes met olijf en kaas
galletas de tomate, tomatenkoekjes met olijf en kaas
~
hoofdgerecht
tortilla a la Española, Spaanse aardappelomelet
pollo al chilindrón, Spaanse kip met ham en rode pepers
albondigas caseras, Andalusische gehaktballetjes in een tomaten-muntsaus
merluza encebollada, heekfilet met in witte wijn gestoofde uien
patatas con alcaparras y eneldo, aardappelen met kappers en dille
ensalada de tomate, (atún) y pimiento, een frisse tomatensalade met (tonijn en) paprika
espinacas con garbanzos a la Sevillana, een schotel van wilde spinazie met kikkererwten
pimientos en vinagre, gemarineerde paprika’s
champiñones al ajillo, champignons in knoflooksaus
pan con alioli, brood met knoflookmayonaise
aceitunas verdes estilo andaluz, gemarineerde olijven
Spaanse kazen: Manchego en crema de Cabrales (met appel en rozijn)
~
dessert
bizcocho de naranja, sinaasappel-yoghurtcake
biscuit de almendra, bevroren amandelroom